Consiliului Judeţean Călărași a repartizat joi, 13 decembrie, sumele din fondul constituit la dispoziţia instituției, din impozitul pe venit estimat a fi încasat la nivelul Judeţului Călăraşi, pe unităţi administrativ – teritoriale, pe anul 2018.

În conformitate cu prevederile Legii bugetului de stat pentru anul 2018, CJ Călăraşi urmează să repartizeze pe unităţi administrativ – teritoriale sume din impozitul pe venit încasat suplimentar faţă de prevederile iniţiale, în valoare de 4.213.000 lei.

Din suma mai sus – menţionată, 380 de mii de lei au fost alocaţi pentru plata arieratelor unui număr de 5 primării:

100 de mii de lei: Lehliu Gară

70 de mii de lei: Dichiseni, Plătăreşti, Unirea, Vlad Ţepeş

Pentru cofinanţarea proiectelor şi programelor locale, naţionale şi europene a fost alocată suma totală de 3.833.000 lei următoareleor primării:

273 de mii: Călăraşi

200 de mii: Olteniţa

150 de mii: Crivăţ, Curcani

100 de mii: Budeşti şi Fundulea (iniţial pentru cele două localităţi au fost alocate câte 70 de mii de lei. Însă în urma amendamentului propus de consilierul judeţean PSD, Ion Samoilă, suma a fost suplimentată cu 60 de mii (câte 30 de ii pentru fiecare) ce va fi suportată din fondul de rezervă.

70 de mii: Alexandru Odobescu, Borcea, Căscioarele, Chiselet, Ciocăneşti, Dor Mărunt, Dorobanţu, Dragalina, Dragoş Vodă, Frăsinet, Frumuşani, Fundeni, Gălbinaşi, Grădiştea, Gurbăneşti, Ileana, Lehliu Sat, Luica, Lupşanu, Mitreni, Modelu, Mânăstirea, Nana, Nicolae Bălcescu, Perişoru, Roseţi, Săruleşti, Sohatu, Ştefan cel Mare, Ştefan Vodă, Tămădău Mare, Ulmu, Valea Argovei, Vasilaţi, Vâlcelele

60 de mii: Chirnogi, Independenţa, Jegălia, Radovanu, Spanţov, Şoldanu, Ulmeni

50 de mii lei: Cuza Vodă

0 lei: Belciugatele

Articolul precedentCălărașiul, județul cu cea mai mare rată a mortalității infantile din țară
Articolul următorPrimăria Călărași a recepționat un nou bloc de locuințe