Europarlamentarul Rareş Bogdan îi reproşează actualei guvernări că nu comunică suficient referitor la lucrurile bune pe care le face. Despre colaborarea cu PSD-ul, europarlamentarul liberal spune că era necesară pentru stabilitatea ţării, chiar dacă relaţiile dintre cele două partide nu se bazează neapărat pe „iubire”.

„Poate să existe o relaţie de amiciţie, nu e nimic rău în asta (…) Noi am făcut o alianţă care să asigure o guvernare stabilă (…) Nu cred că cei din PSD ne iubesc, nu cred că cei din PNL îi iubesc pe cei din PSD, important este să colaborăm şi să ştim să facem lucruri pentru ţara asta. Nimeni nu ne-a pus acolo să ne îndrăgostim unii de alţii”, a declarat Rareş Bogdan, duminică seara, la un post TV.

„Ce reproşez eu celor din actul de guvernare este că nu vorbesc despre lucrurile bune pe care le fac şi lasă să domine spaţiul public doar neajunsurile. Sunt multe lucruri care nu s-au întâmplat, care sunt întârziate, dar sunt şi lucruri care s-au întâmplat.

Nimeni nu mai vorbeşte de banii direcţi daţi pentru ajutorul de Covid pentru companiile care erau în dificultate, nimeni nu mai vorbeşte despre  ajutoarele date dinspre UE. Pentru că oamenii înjură Europa, dar România intră în faliment fără bani europeni, ne-ar paşte falimentul. Agricultorii români, 840.000 de fermieri români primesc 2,5 miliarde euro subvenţie directă în agricultură. Sigur că mă doare sufletul că la sfecla roşie în loc să primim 800 de euro pe hectare, cât primeşte francezul, primeşte doar 250”, a mai declarat Rareş Bogdan.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentINS: Rata inflației a explodat din nou! Uleiul, cartofii și lactatele, în topul scumpirilor
Articolul următorDescoperire explozivă la Fundulea