Societatea care asigură colectarea gunoiului menajer în municipiul Călărași, REBU SA, a transmis notificări prin care anunță majorarea tarifelor pentru colectarea, transportul și depozitarea deșeurilor reziduale de la clienți persoane fizice și juridice.

Având în vedere solicitarea RER Ecologic Service Bucuresti REBU S.A. de modificare a tarifelor pentru prestarea serviciilor de colectare, transport și depozitare deșeuri reziduale (fracție umedă și reciclabile (fracție uscată), transmisă către A.D.I. „ECOMANAGEMENT SALUBRIS”, bazată pe modificările legislative survenite în anul 2018, respectiv introducerea contribuției pentru economia circulară în valoare de 80 lei/tonă, conform OUG 74/2018, creșterea prețului pentru depozitarea deșeurilor la groapa de gunoi C.M.I.D. și creșterea salariului minim garantat în plată, s-a procedat la aprobarea majorarii tarifelor, începând cu data de 01.01.2020, astfel:

  • 8,18 lei/pers/luna, (fracție umedă) pentru persoane fizice;
  • 0,63 lei/pers/luna, (fracție uscată) pentru persoane fizice;
  • 424,99 lei/tonă, respectiv 90,59 lei/mc (fracție umedă) pentru persoane juridice;
  • 318,17 lei/tonă, respectiv 47,68 lei/mc (fracție uscată) pentru persoane juridice.
Articolul precedentAl doilea meci de pregătire al Dunării s-a încheiat cu victoria călărășenilor
Articolul următorO barcă de căutare a Gărzii de intervenție Borcea participă la căutarea unui marinar ce a căzut în apele Dunării