Doi bărbați, în vârstă de 25, respectiv 23 de ani, din comuna Ștefan cel Mare au fost reținuți de polițiști pentru mai multe infracțiuni.

Potrivit polițiștilor la data de 24 mai a.c, în jurul orei 00:57, politia a fost sesizată rcă o persoană necunoscută ar fi condus un autoturism pe strada Prelungirea București, iar la intersecția cu strada Ciocârliei, nu ar fi acordat prioritate de dreapta, intrând în coliziune cu un motociclist. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a șoferului de motocicletă, în vârstă de 17 ani, care a fost transportat la spital.Conducătorul auto și-a continuat deplasarea, intrând în coliziune cu un gard al unui imobil, ulterior, părăsind locul accidentului.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, a fost identificat conducătorul auto, precum și pasagerul, aceștia fiind doi bărbați, în vârstă de 25, respectiv 23 de ani, ambii din comuna Ștefan cel Mare, județul Călărași.

Totodată, polițiștii au identificat în interiorul autoturismului mai multe bunuri sustrase din șantierul unei societăți comerciale, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că șoferul autovehiculului nu deține permis de conducere.

Cei doi au fost reținuți pentru  infracțiunile de furt calificat, fugă de la locul accidentului și conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Foto Arhivă

Sursa: Realitatea de Calarasi

Articolul precedentProgramul pe zile și bilete de o zi la UNTOLD
Articolul următorIohannis anunță amânarea rotativei. Nu se face rotativa Guvernului în timpul grevei profesorilor