Starea vremii nu vine deloc cu vești bune pentru următoarele zile. Deși temperaturile sunt în urcare și de astăzi se încălzește, avem de-a face cu alte fenomene extreme: ciclonul mediteranean. Sud-estul României va fi cel mai afectat.

Joi urmează să fie sesizată o ușoară încălzire, temperaturile fiind de la 12 până la 20 de grade. Și în Capitală urmează să fie o temperatură mai plăcută, de aproximativ 17-19 grade.

Până joi seară vor cădea precipitații, pe alocuri semnificative din puncte de vedere cantitativ, în special în partea de centru, sud și est a țării. Cantitățile de apă pot cumula 10-15l/m² îndeosebi în zonele de deal și de munte. Vântul va prezenta intenificări, mai ales în partea de est și sud-est a țării, dar și în zona montană înaltă, cu viteze de 45-55km/h din punct de vedere termic, vorbim de valori care mâine și ploi, chiar și până sâmbătă, se vor apropia de normalul termic.

Pentru intervalul 24 aprilie-1 mai se prognozează temperaturi ușor peste cele normale, mai ales pentru ziua de 1 mai , cu maxime între 18 până la 22 grade Celsius.

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET
Articolul următorJoi, 20 aprilie, încep înscrierile la concursul pentru admiterea în instituţiile de formare a agenţilor de poliţie şi subofiţerilor