Acțiunile pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 7 persoane, precum și dispunerea a 7 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 32 de conducători auto au rămas fără permis. Au fost aplicate sancțiuni de peste 230.000 lei.

În săptămâna 30 septembrie – 06 octombrie a.c., peste 500 de polițiști au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 8 acțiuni și s-a intervenit la 333 de evenimente, dintre care 317 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 74 infracțiuni, 7 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 7 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 617 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 235.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 7 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 32 de permise de conducere și retrase 8 certificate de înmatriculare.

 

Articolul precedentEcaterina Andronescu: Putem să gândim o formulă legislativă de a introduce ca obligativitate verificarea diplomelor de studii
Articolul următorPreședintele Klaus Iohannis vine miercuri la Călărași