Un nou comunicat de la Ministerul Afacerilor Interne anunță schimbări în procesul de eliberare al pașapoartelor. Concret, începând de luni, 20 martie, românii vor avea la dispoziţie un nou serviciu de programare online pentru depunerea cererilor în vederea obținerii unui pașaport.

Noul serviciu le va permite românilor să solicite o programare chiar din ziua curentă, pentru o perioadă de 90 de zile calendaristice.Românii vor avea în acest contex o interfață grafică intuitivă, care va permite introducerea în siguranţă a datelor de identificare. Mai mult de atât, vor fi permise și alte facilităţi, printre care notificarea prin e-mail, potrivit unui comunicat de presă al instituţiei. 

„Începând de luni, 20 martie a.c., cetățenii vor avea la dispoziție un nou serviciu de programare online pentru depunerea cererilor de pașapoarte, care va fi integrat în HUB-ul de servicii al MAI. 

Spre deosebire de platforma folosită în prezent, noul serviciu va permite efectuarea unei programări începând cu ziua curentă, pentru o perioadă de 90 de zile calendaristice.

Cetățenii vor avea la dispoziție o interfață grafică intuitivă, care va permite introducerea în siguranță a datelor de identificare, precum și noi facilități, printre care notificarea prin e-mail”, se arată în comunicatul MAI.

 

Articolul precedentEfectele uimitoare ale ceaiului de sâmburi de măsline: vindecă o boală gravă
Articolul următorTop 10 nume de copii în Europa: Lucas și Sofia conduc detașat