Primarul oraşului Buşteni, Mircea Corbu, a retras terenurile acordate gratuit mai multor cetăţeni de onoare, printre care se numără și Simona Halep

Primarul Mircea Corbu a afirmat că decizia a fost luată deoarece Simona nu a respectat parteneriatul semnat în momentul în care a fost numită cetățean de onoare în Bușteni.

Potrivit acestuia, ea avea obligativitatea să înceapă o construcție pe acel teren în cel mult un an de când a fost desemnată cetățean de onoare, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Astfel, Simona se află printre personalitățile care a rămas fără teren. Iar pe acest spațiu vor fi construite blocuri pentru tineri.

„Reamintim că pentru a fi posibilă depunerea acestui proiect şi a avea terenurile disponibile, în cadrul Consiliului Local s-a aprobat retragerea dreptului de folosinţă pentru terenurile acordate gratuit pentru mai mulţi cetăţeni de onoare, persoanele aveau obligaţia începerii construcţiei în termen de un an de la data atribuirii terenului, dar nu şi-au exprimat dorinţa de a construi locuinţe în oraşul Buşteni şi nici nu au făcut vreun demers în acest sens din anul 2010”, a scris Corbu pe Facebook.

Simona Halep primise un teren de 500 de metri pătrați în Bușteni în 2014, după ce a fost desemnată cetățean de onoare.

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentMagistrații au decis. Frații Tate rămân în arest pentru încă 30 de zile
Articolul următorGeorge Simion, noi declarații controversate: Sunt filat de securitate și poliție!