Prețurile din ultima vreme au fost în creștere semnificativ din cauza inflației. Este momentul să avem și o ieftinire, chiar dacă este în cazul unui singur produs.

Laptele urmează să se ieftinească pentru următoarele șase luni. Toți marii retaileri au fost de acord să scadă prețul cu 20%, după discuțiile purtate cu guvernanții. Numai ca laptele nu este singurul produs care s-a scumpit enorm în ultimul an. Fasolea, leguma vedetă din această primăvară, a ajuns să coste chiar și 50 de lei kilogramul. Prețuri uriașe sunt, de altfel, la toate produsele din piață. 

Românii o duc din ce în ce mai greu. Mulți se plâng că fac față cu greu scumpirilor și sunt nevoiți, în fiecare sezon, să renunțe la anumite alimente.

În ceea ce privește plafonarea prețului la lapte, președintele consiliului concurentei a declarat că ieftinirile la raft vor fi vizibile de la începutul lunii mai. Este vorba despre o reducere la raft de 20%. În prezent, un litru de lapte costă peste 7 lei si se va împarți între retaileri si procesatori, 10% fiecare. 

Articolul precedentVremea 30 aprilie. Se încălzește și temperaturile se apropie de normal
Articolul următorPrima instituție de stat care anunță un val de CONCEDIERI MASIVE. Peste 500 de angajați vor fi dați afară – Ce posturi sunt vizate