Deputatul PSD, Sorin Văjitoru, vicepreședinte al organizației județene Călărași, a luat astăzi poziție de numirea lui Gabriel Oprea în funcția de vicepreședinte în CEx al PSD. Acesta s-a declarat revoltat de o astfel de hotărâre, afirmând că se delimitează în totalitate de astfel de politicieni.

Acesta mai spune că PSD trebuie reformat cât mai curând.

„E timpul bilanțului extrem de serios în PSD! E momentul să analizăm, unde am greșit și cum ne-am îndepărtat de votul multor români!
Reforma în Partidul Social Democrat trebuie să înceapă cât mai curând și nu cu oameni care au făcut și fac rău partidului din interior și din exterior!

Sunt revoltat pentru că au ajuns la masă noastră, masă deciziilor importante, în forumuri de conducere, personaje ori „personalități” care au intrat pe ușa din dos și au primit drept de vot în CEX, sub pretextul că sunt șefi de sindicate! Personaje neinvitate și nedorite de majoritatea membrilor de partid!

Așa ceva nu poate fi tolerat! Mă delimitez 100% de politicienii care doar invocă INTERESUL NAȚIONAL pe post de bilet de intrare la ședințele decizionale din PSD!

Trebuie să pricepem cu toții că doar dacă înțelegem unde am greșit putem merge mai departe!”

Articolul precedentAccident pe Autostrada A2! Un autovehicul s-a răsturnat
Articolul următorPremierul Ludovic Orban: Rectificarea bugetului va avea criterii obiective de alocare a resurselor către comunitățile locale