Meteorologii anunță că vremea se va menține mult mai caldă decât în mod obișnuit în toată țara.

Valorile maxime de astăzi vor fi cuprinse între 15 și 23 de grade Celsius, iar cele minime se vor situa între 3 și 13 grade Celsius, mai scăzute în zona de est a Transilvaniei.

În zonele de sud, sud-vest și sud-estice, vremea va fi  deosebit de caldă pe alocuri pentru sfârșitul lunii octombrie. În zonele de vest, centru și nord, mai ales în prima parte a zilei de luni și pe parcursul nopții, local cerul va fi acoperit de nori joși sau ceață, izolat  burniță. În restul teritoriului cerul va fi variabil, mai mult senin pe durata zilei și doar izolat spre seară vor fi condiții de ceață. Vântul va suflă slab până la moderat, cu unele intensificări în zona înaltă a Meridionalilor.

În București vremea se menține predominant frumoasă. Cerul va prezența înnorări trecătoare, iar vântul va suflă slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 22 de grade, iar cea minime între 6 și 9 grade Celsius.

La malul marii, vremea continuă să fie frumoasă și caldă, astfel că meteorologii anunță o zi predominant însorită, dar și o maximă de 21 de grade Celsius. Atmosfera se va menține plăcută și spre seară, când  cerul va prezența unele înnorări trecătoare, iar minimă va fi de 11 grade Celsius. 

Articolul precedentRăzboi în Ucraina, Alerte antiaeriene în cea mai mare parte din țară. La Kiev s-au auzit explozii puternice
Articolul următorATAC al rușilor în zona Cernăuți, în apropierea graniței cu România. O rachetă rusească a căzut pe teritoriul Republicii Moldova – VIDEO