Pompierii militari călărăşeni împreună cu scafandrii de la I.S.U. “Dobrogea” Constanţa au căutat în perioada 16 – 20 mai 2020 trupul unui tânăr de 17 ani înecat în zona „Plaja Tineretului” în după amiaza zilei de 16 mai a.c. În cursul acestei dimineţi, în jurul orei 9.15, trupul tânărului înecat a fost găsit, plutind la suprafaţa apei, în dreptul unei terase din Parcul Central din municipiul Călăraşi

Echipaje specializate de căutare salvare ale pompierilor călărășeni împreună cu un echipaj de scafandri de la I.S.U. „Dobrogea” al județului Constanța au întreprins misiuni de căutare pe brațul Borcea pentru găsirea trupului unui tânăr în vârstă de 17 ani, care s-a înecat în ziua de 16 mai, în jurul orei 16.45, în zona „Plaja Tineretului”.

S-a intervenit în fiecare din aceste zile cu bărci cu motor și echipamentele specifice de căutare.

Astăzi, 20 mai, în jurul orei 9.15 minute trupul băiatului înecat a fost găsit. Pompierii militari au extras trupul neînsufleţit şi l-au predat Serviciului de Medicină Legală.

Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care tânărul în vârstă de 17 ani şi-a pierdut viaţa, sfârşind înecat în apa braţului Borcea.

 
Articolul precedentBărbat de 30 de ani cercetat de polițiști pentru conducere sub influența alcoolului
Articolul următorDe astăzi se redeschide Bazarul Big Orizont din Călărași