Intervenție dificilă a pompierilor militari din Lehliu Gară pentru salvarea vieții unui bărbat în vârstă de 40 de ani, care și-a prins brațul într-un utilaj de făcut baloți.

În cooperare cu un echipaj al S.A.J. Ialomița, pompierii militari din cadrul Secției Lehliu Gară au fost solicitați în jurul orei 11.30 să intervină în localitatea Sălcioara, județul Ialomița, pentru salvarea și acordarea primului ajutor unui bărbat în vârstă de 40 de ani, care și-a prins brațul stâng într-o presă de balotat.

Pompierii au ajuns rapid la fața locului cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de prim ajutor SMURD. S-au folosit echipamentele din dotare, depărtătorul și foarfeca hidraulică și în aproximativ 45 de minute brațul bărbatului a fost scos dintre fiarele mașinăriei de făcut baloți.

Pentru victimă s-a deplasat la fața locului și un elicopter SMURD din Capitală. Bărbatul a fost preluat în stare de conștiență și transportat la Spitalul Floreasca din București. Exista riscul ca persoana să piardă foarte mult sânge în urma accidentului, însă pompierii alături de colegii de la Serviciul de Ambulanță au cooperat eficient și au salvat viața tânărului.

 

Articolul precedentCampanie în școli privind obligațiile deținătorilor de câini
Articolul următorCălărașiul, participant la Ziua Internațională a reciclării deșeurilor electrice