Un tânăr în vârsta de 30 de ani din comuna Vâlcelele și-a incendiat casa în care locuia împreună cu părinții săi. Totul s-a petrecut în dimineața zilei de sâmbată, 9 noiembrie, în jurul orei 02.00. Pe fondul consumului de alcool, acesta s-a luat la ceartă cu părinții, apoi, într-un exces de furie, a aruncat cu benzină prin casă, a dat foc și a plecat. 

Conform calarasipress.ro, tatăl are arsuri pe unul din membrele inferioare, iar mama tânărului a suferit arsuri pe mai multe zone ale corpului. Victimele au fost transportate de urgență la Spitalul Județean de Urgență Călărași pentru îngrijiri medicale.

Pompierii militari din cadrul ISU Călărași au fost solicitați să intervină. Mai multe autospeciale au sosit de urgență la fața locului pentru a stinge incendiul. Un echipaj SMURD a fost prezent pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor incendiului.

Primarul localității Vâlcelele, Ionel Tatu, a fost prezent pe tot parcursul nopții la intervenția pompierilor. Acesta a declarat că familia era una liniștită, fără a avea antecedente în scandaluri sau situații extreme.

Articolul precedentPeste 250.000 de călărășeni cu drept de vot sunt așteptați mâine la urne
Articolul următorAlegeri Prezidențiale 2019 | Prezență mare la vot! 11.120 de călărășeni au votat până la ora 9.00