În urma activităților comune ale polițiștilor din Călărași și București, un tânăr plecat de la domiciliu s-a regăsit cu mama sa.

În fapt, la data de 20 noiembrie 2000, minorul în vârstă de 14 ani, cunoscut cu afecțiuni medicale, surdo-mut din naștere, fără a cunoaște limbajul specific, a plecat voluntar de la domiciliul din comuna Cuza-Vodă, județul Călărași.

Acesta a fost depistat ca persoană cu identitate necunoscută în anul 2001, pe raza municipiului București și internat într-un centru de plasament.

Ulterior, în anul 2015, urmare a demersurilor Direcției Generale și Asistență Socială și Protecție a Copilului București, i-a fost atribuită o altă identitate.

Ca urmare a activităților comune ale polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Călărași și Secția 1 Poliție – Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, persoana a fost identificată, iar la data de 20 februarie a.c., s-a reușit aducerea mamei sale din Italia, cei doi recunoscându-se reciproc.

Articolul precedent3 scandalagii din Dragalina, reținuți pentru loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice
Articolul următorExpoziția „Un secol de istorie a Kibbutz-urilor din Israel” va fi deschisă la Muzeul Municipal Călărași