România va fi lovită, în perioada următoare, de greve care vor paraliza întreaga țară. După profesori, polițiștii, ceferiștii, asistenții medicali, șoferii și vatmanii de la STB anunță că vor intra în grevă, dacă nu le vor fi majorate salariile. 

Spitalele riscă să se închidă, în cazul în care guvernul nu va lua măsuri care să oprească greva asistenților medicali, brancardierilor și infirmierilor.

Și angajații CFR se pregătesc de protest. Ei au anunțat că vor intra în grevă, dacă nu se aplică legea statutului personalului feroviar care ar aduce o majorare de 25 la sută.

În penitenciare au început deja protestele. Polițiștii au intrat în grevă săptămâna aceasta. Dacă nu sunt ascultați, amenință că la următoarea acțiune vor lipsi 4 zile, și nu 4 ore.

Și la Societatea de Transport București este o situație tensionată. Liderul șoferilor și vatmanilor anunță că va fi declanșată greva dacă nu se va ajunge la o înțelegere pentru majorarea salariilor. 

Articolul precedentCirculație deviată pe Autostrada Soarelui. Măsura este valabilă între orele 12.00 şi 22.00
Articolul următorZi decisivă în Educație, ce se întâmplă cu examenele naționale – Profesorii refuză în continuare oferta Guvernului