Astăzi, de la ora 21.00, în epilogul etapei a 12-a, se vor afla faţă în faţă, în premieră, într-un joc oficial, Dinamo Bucureşti şi Dunărea Călăraşi. Partida va fi arbitrată de Alexandru Tudor.

Înaintea primului fluier, Dunărea e pe 9 cu 14 puncte în vreme ce Dinamo se află pe 12 cu 11 puncte.

Fost jucător al „căinilor” între 2002-2004 şi 2005-2006 şi în două rânduri nominalizat ca potenţial antrenor, Dan Alexa a declarat vineri că partida de pe Dinamo n-are o semnificaţie aparte pentru el însă îşi doreşte să obţină cele 3 puncte care ar da foarte multă încredere elevilor săi în partidele viitoare.

Am mai jucat împotriva lui Dinamo atât ca jucător cât şi ca antrenor. Nu e un meci special pentru mine. Sunt 3 puncte importante iar o victorie în Ştefan cel Mare ne-ar da foarte multă încredere şi prin prisma faptului că toată lumea aşteaptă un reviriment al lui Dinamo. Pentru noi, ca staff, jucători, tot ceea ce înseamnă Dunărea Călăraşi, ne-ar da greutate şi ar arăta că nimic n-a fost întâmplător în acest început de campionat.”, a declarat Dan Alexa, în cadrul conferinţei de presă premergătoare jocului de astăzi.

Dunărea Călărași întâlnește astăzi, în deplasare, pe Dinamo. Dan Alexa a prefațat meciul…

Publicată de Realitatea De Calarasi pe Duminică, 21 Octombrie 2018

Articolul precedent22 absolvenți selectați și alți 3 tineri încadrați pe loc, la bursa organizată de AJOFM Călărași
Articolul următorStudiul de fezabilitate al viitoarei Piețe Centrale a municipiului Călărași a fost finalizat