Pentru Dunărea Călărași, returul playout-ului ligii 1 Betano începe sâmbătă. De la ora 18.00, echipa antrenată de Dan Alexa se va afla faţă în faţă cu Dinamo Bucureşti. 

În tur, Dinamo s-a impus cu 2-0, ambele goluri pe contraatac, deși Dunărea a atacat consistent și a reușit o posesie bună.

Deși e un meci extrem de dificil, Dan Alexa mai speră încă într-o minune. Alături de președintele clubului, Florin Brișan, antrenorul Dunării a susținut astăzi o conferință de presă.

Florin Brișan, președinte Dunărea Călărași: „Urmează un meci foarte important pentru noi pe care îl vom trata cu optimism, ambiție și dăruire. Sperăm ca și rezultatul să fie pe măsură. Vreau să le mulțumim suporterilor, spectatorilor care au fost alături de noi la meciuri. Mâine este o oră potrivită și ne așteptăm la un număr mare de spectatori”.

Dan Alexa, antrenor Dunărea Călărași: „Întâlnim o echipă care se bate pentru primul loc în acest play-out. O echipă de tradiție a fotbalului românesc. Pentru noi este un moment important, greu. Avem nevoie de puncte și am încredere în jucătorii echipei noastre. Trebuie să abordăm meciul de mâine cu multă încredere.”

Conferință de presă – AFC Dunărea 03.05.2019

Echipa noastră a susținut astăzi o conferință de presă înaintea partidei cu Dinamo din 4 mai de la Călărași, ora 18:00. La întâlnirea cu presa locală, au participat: președintele AFC Dunărea, Florin Brișan și antrenorul Dan Alexa. Florin Brișan: „Urmează un meci foarte important pentru noi pe care îl vom trata cu optimism, ambiție și dăruire. Sperăm ca și rezultatul să fie pe măsură. Vreau să le mulțumim suporterilor, spectatorilor care au fost alături de noi la meciuri. Mâine este o oră potrivită și ne așteptăm la un număr mare de spectatori„. Dan Alexa: „Întâlnim o echipă care se bate pentru primul loc în acest play-out. O echipă de tradiție a fotbalului românesc. Pentru noi este un moment important, greu. Avem nevoie de puncte și am încredere în jucătorii echipei noastre. Trebuie să abordăm meciul de mâine cu multă încredere„.

Publicată de AFC Dunărea Călărași pe Vineri, 3 mai 2019

Articolul precedentBilanț oficial al pagubelor produse de tornadă: 30 de gospodării afectate
Articolul următorDunărea Călărași a reușit imposibilul! A ÎNVINS Dinamo!