Accident de circulație pe DN2 A, la ieșire din orasul Țăndărei spre Constanța, urmare a coliziunii dintre un TIR încărcat cu saci de azotat de amoniu și o autoutilitară.  În urma impactului tirul s-a răsturnat pe partea carosabilă.

La fața locului au fost trimise trei echipaje de salvatori de la Detașamentul de pompieri Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de cercetare CBRN, o ambulanță SMURD, în sprijin și un echipaj SAJ Ialomița. 

În urma impactului o persoană a fost rănită, șoferul autoutilitarei, care a fost transportat la Spitalul din Țăndărei pentru îngrijiri medicale.

Șoferul de 45 de ani din Ialomița venea de la Năvodari cu tirul încărcat cu 25 tone azotat de amoniu și mergea spre Brăila. 

În urma impactului au rezultat două victime, șoferii celor două vehicule, care au fost monitorizați la locul intervenției. Ulterior, o victimă a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la Spitalul Orășenesc Țăndărei, iar cealaltă victimă a refuzat transportul la spital.

„Pompierii au izolat zona și au evacuat preventiv un număr de 12 persoane, aflate într-o unitate de alimentație publică din apropierea locului unde s-a produs evenimentul,” transmite ISU Ialomița.

În zonă traficul este blocat pe ambele sensuri de mers. 

Știre în curs de actualizare.

Imagine

Sursa: Realitatea de Ialomit

Articolul precedentVIDEO Klaus Iohannis: România este foarte bine apărată şi are toate garanţiile de securitate
Articolul următorDoi salvamontiști români pornesc spre „vârful neatins”