O femeie de 56 de ani din Călărași a trecut astăzi prin momente de groază. În jurul orei 14.15, în momentul în care traversa pe trecerea de pietoni de pe cea mai circulată arteră din municipiul Călărași, Prelungirea București, a fost lovită în plin de un autoturism ce nu a oprit să cedeze trecerea.

Șoferul, un bărbat de 41 de ani, tot din Călărași, nu a apucat nici măcar să frâneze în momentul impactului, deși un alt autoturism, aflat în paralel, oprise deja pentru a ceda trecerea persoanelor care se angajaseră în traversarea străzii.

În urma accidentului femeia s-a ales cu o fractură la picior și mai multe contuzii, starea sa fiind însă stabilă la momentul preluării de către ambulanță. Aceasta a fost internată la Spitalul Județean de Urgență Călărași pentru mai multe investigații.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Călărași, Bianca Ghiveci, rezultatul testului cu alcooltestul a fost negativ, însă șoferul a fost și el condus la spital pentru preluarea de probe biologice.

Șoferului vinovat i s-a deschis un dosar de cercetare penală, urmând ca, în funcție de numărul de zile de spitalizare ale victimei, să se stabilească și încadrarea penală.

 

 

 

Articolul precedentMâine se pun în vânzare biletele pentru partida dintre Dunărea Călărași și Concordia Chiajna
Articolul următorOltenița | Cercetat de polițiști pentru conducere sub influența alcoolului