Acțiunile polițiștilor călărășeni din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 11 persoane, precum și dispunerea a 7 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 40 de conducători auto au rămas fără permis.

În săptămâna 22 – 28iulie a.c., peste 500 de polițiști au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 10 acțiuni și s-a intervenit la 336 de evenimente, dintre care 312 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 97 de infracțiuni, 11 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 7 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 776 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 320.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 18 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 40 de permise de conducere și retrase 10 certificate de înmatriculare.

Articolul precedentReținut după ce a tras cu pistolul în mașina unor bărbați din comuna Tămădău
Articolul următor586 de vehicule verificate și 118 sancțiuni aplicate în cadrul acțiunii Truck&Bus