La această oră, polițiștii din Călărași efectuează 12 percheziții domiciliare la locuințele unor persoanebănuite de proxenetism. În această dimineață, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, efectuează 12 percheziții domiciliare pe raza județului Călărași, la locuințele unor persoane bănuite de proxenetism.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada august 2019 – până în prezent, cei în cauză ar fi racolat mai multe tinere pe care le-ar fi exploatat sexual pe raza județului Călărași, obținând astfel bani.

Vor fi puse în aplicare 9 mandate de aducere, persoanele în cauză urmând a fi audiate la sediul Inspectoratului de PolițieJudețeanCălărași.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al  Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

La activități participă polițiști din cadrul structurilor de investigații criminale, investigarea criminalității economice, ordine publică, arme, explozivi și substanțe periculoase, criminalistică și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și jandarmi.

 

Articolul precedentPeste 700 de polițiști au fost la datorie în minivacanța prilejuită de sărbătoarea zilei de 1 Iunie
Articolul următor100% TU DECIZI! Gheorghe Flutur, „regele licitațiilor trucate”: bugetarul cu vile și bolizi donați