În cadrul acțiunilor pentru siguranța comunității din ultima săptămână, polițiștii au intervenit la 476 de sesizări ale cetățenilor, majoritatea primite prin serviciul 112. De asemenea, polițiștii au reținut permisele de conducere în cazul a 52 de șoferi care au pus în pericol siguranța traficului rutier.

În săptămâna 9 – 15 septembrie a.c., peste 400 de polițiști au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 15 acțiuni și s-a intervenit la 476 de evenimente, dintre care 457 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 139 de infracțiuni, 19 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 22 de măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 858 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 500.000 de lei și au confiscat bunuri în valoare de aproximativ 11.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 27 de infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 52 de permise de conducere și retrase 20 de certificate de înmatriculare.

Articolul precedentSe fac înscrieri pentru școlile de poliție. Data limită: 15 noiembrie a.c.
Articolul următor37 de societăți de pe raza municipiului Călărași înștiințate de Primărie pentru distrugerea ambroziei