În contextul noilor măsuri de relaxare adoptate prin H.G. nr. 476 din 16 iunie 2020, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au fost luate măsuri suplimentare pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2 și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

Aproximativ 300 de polițiști, 50 de jandarmi și 30 de polițiști locali au fost la datorie pentru ca cetățenii să se bucure în liniște și siguranță de acest weekend.

În perioada 26 – 28 iunie a.c., aproximativ 300 de polițiști, sprijiniți de aproximativ 50 de jandarmi și 30 polițiști locali, au acționat integrat în teren, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul rutier și cel al ordinii și siguranței publice, pe toată durata weekend-ului pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2 și pentru menținerea unui climat optim pentru siguranța cetățenilor.

Ca urmare a activităților, au fost verificate 140 de societăți comerciale, iar pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 318 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 100.000 de lei.

Articolul precedent8 persoane prinse în flagrant, săptămâna trecută, de polițiștii călărășeni
Articolul următorInundații produse de ploaia din această după amiază în municipiul Oltenița