Acțiunile pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 15 persoane, precum și dispunerea a 17 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 41 de conducători auto au rămas fără permis.

În săptămâna 11 – 17 februarie a.c., peste 400 de polițiști au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 13 acțiuni și s-a intervenit la 218 de evenimente, dintre care 201 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 76 de infracțiuni, 15 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 17 de măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 673 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 250.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 17 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 41 de permise de conducere și retrase 12 certificate de înmatriculare.

Articolul precedentVideo | Angajații Spitalului Județean Călărași au declanșat un protest spontan în această dimineață
Articolul următorDan Alexa: Era important să ţinem Voluntariul la 5 puncte în spatele nostru