Peste 200 de intervenții la evenimente, 481 de sancțiuni contravenționale aplicate și 20 de permise reținute săptămâna trecută, în județul Călărași.

Acțiunile polițiștilor călărășeni din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 7 persoane, precum și dispunerea a 7 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 20 de conducători auto au rămas fără permis.

În săptămâna 12 18 noiembrie a.c., peste 400 de polițiști au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 11 acțiuni și s-a intervenit la 205 evenimente, dintre care 192 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 48 de infracțiuni, 7 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 7 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 481 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 132.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 7 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 20 de permise de conducere și retrase 4 certificate de înmatriculare.

Articolul precedentTrei tineri călărășeni reprezintă România la olimpiada caselor solare, în Dubai
Articolul următorSpectacol dedicat Zilei Internaționale a Drepturilor Copilului