Acțiunile pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 10 persoane, precum și dispunerea a 16 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 26 de conducători auto au rămas fără permis.        

În săptămâna 17 – 23 septembrie a.c., peste 400 de polițiști au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 11 acțiuni și s-a intervenit la 258 de evenimente, dintre care 249 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 68 de infracțiuni, 10 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 16 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 657 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 265.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 10 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 26 de permise de conducere și retrase 15 certificate de înmatriculare.

Articolul precedent19 octombrie 2018 – Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenții Promoției 2018
Articolul următorNoapte de Arte, eveniment organizat de Biblioteca Județeană Călărași