Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Călărași organizează, în data de 19 octombrie 2018, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenții Promoției 2018.

Evenimentul va facilita cunoaşterea pieței muncii şi a ofertelor venite din partea mediului economic călărășean de către persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, precum şi a beneficiilor/subvențiilor financiare acordate din bugetul asigurărilor de șomaj.

În acest context, invităm la această acțiune toți absolvenții promoției 2018 aflați sau nu în evidența instituției noastre, precum și agenții economici care doresc să ofere o șansă pe piața muncii acestor tineri.

Deşi este o acţiune destinată proaspeților absolvenți, orice persoană aflată în căutarea unui loc de muncă este binevenită, agenţia oferind locuri de muncă şi pentru persoanele cu experienţă.

„În viziunea organismelor de conducere UE în ceea ce privește ocuparea, s-a conturat o opțiune strategică și anume adoptarea unui complex de măsuri care vizează încadrarea în muncă a tinerilor. Astfel, AJOFM Călărași, urmărește ca tinerii cu vârsta mai mică de 25 ani, care își pierd locul de muncă sau care nu găsesc unul după terminarea studiilor, să primească o ofertă de bună calitate, fie de angajare, fie de continuare a educației sau de intrare în ucenicie”, a precizat Nicolae Chirana, director executiv al AJOFM Călăraşi

Agenţii economici care doresc să participe la bursa locurilor de muncă în vederea recrutării de personal sunt rugaţi să contacteze Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Călărași la telefon: 0242/318.376 sau e-mail: [email protected].

Articolul precedentDenis Ispas, eroul negativ al Dunării în meciul cu FCSB
Articolul următor68 de infracțiuni constatate și peste 650 de sancţiuni contravenționale aplicate de polițiștii călărășeni