Pompierii militari din cadrul Punctului de lucru Fundulea au intervenit rapid la locul accidentului cu o autospecială de descarcerare şi o autospecială de prim ajutor SMURD.

În data de 04.03.2020, ora 13.45, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Punctului de lucru Fundulea (subordonat Secţiei de pompieri Lehliu Gară) au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe strada principală în localitatea Arţari, comuna Ileana, la un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, o autoutilitară şi un autoturism.

În urma accidentului dintre cele două autovehicule a rezulat o singură victimă, conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 62 de ani, care prezenta un traumatism cranio-cerebral, o plagă de aproximativ cinci centimetri în zona parietală stângă, o plagă de circa patru centimetri la mandibulă şi contuzie la nivelul membrului inferior drept.

Echipajul de prim ajutor SMURD a acordat îngrijiri bărbatului în vârstă de 62 de ani şi l-a transportat de urgenţă la Spitalul din oraşul Lehliu Gară.

Cealaltă persoană implicată în accident, conducătorul autoutilitarei, nu prezenta traumatisme şi a refuzat examinarea sau transportul la spital pentru verificări mai amănunţite.

Echipajul de descarcerare a deconectat bornele acumulatorilor vehiculelor avariate, a balizat zona accidentului şi a curăţat carosabilul.

Articolul precedentPreședintele Consiliului Județean Călărași a participat la ședința ordinară a Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia
Articolul următorJurnalistul Sebastian Oancea, un nou proces câștigat cu baronul Marian Oprișan. Culisele procesului de care au fugit toți judecătorii din Vrancea