Accident rutier pe DN 3B, pe raza localităţii Tonea, comuna Modelu, soldat cu vătămarea uşoară a conducătorului unui autoturism.

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Călăraşi au intervenit rapid la locul accidentului cu o autospecială de descarcerare şi o autospecială de prim ajutor SMURD.

În data de 11.03.2020, ora 22.16, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe DN 3B, pe raza satului Tonea, comuna Modelu, pentru acordarea primului ajutor în cazul unui bărbat în vârstă de 49 de ani, care a suferit traumatisme minore în urma unui accident rutier.

În urma accidentului rutier, bărbatul era conştient şi prezenta o plagă la nivelul frunţii şi mai multe escoriaţii la nivelul facial.
Paramedicii SMURD au acordat îngrijiri persoanei, după care aceasta a refuzat transportul la spital pentru verificări mai amănunţite, rămânând la locul accidentului.

Echipajul de pompieri încadrat pe autospeciala de descarcerare a decuplat bornele aciumulatorului vehiculului şi au curăţat carosabilul.

Articolul precedentEvenimentele programate de Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași se suspendă
Articolul următorComitet de URGENȚĂ la MAI, pentru coronavirus. Victor Costache: ”Exportul de medicamente a fost SUSPENDAT”