Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia a răspuns inițiativei Inspectoratului Școlar Județean Călărași de a încuraja instituțiile de învățământ preuniversitar să se dezvolte prin accesarea fondurilor europene.

Astfel, în data de 15 noiembrie, reprezentantul ADR Sud Muntenia a prezentat oportunitățile de finanțare Regio pe care administrațiile locale, alături de unitățile școlare, le pot valorifica pentru a crește calitatea infrastructurii educaționale și, implicit, a actului educațional.

Evenimentul a avut loc la Colegiul Agricol „Sandu Aldea” din Călărași și a reunit, pe lângă directorii instituțiilor de învățământ preuniversitar, reprezentanți ai Poliției Municipiului Călărași, ai Direcția de Investigații a Infracțiunilor de Criminalistică și Terorism (DIICOT), Călărași și ai Organismului Intermediar Sud Muntenia pentru Programul Operațional Capital Uman (OI POCU).

Articolul precedentDan Drăgulin, președinte PNL Călărași: Votul din primul tur a arătat că majoritatea românilor resping politica făcută PSD
Articolul următorDunărea Călărași joacă astăzi în deplasare la Buzău, de la ora 11.00