Câștigător în județul Călărași în primul tur al alegerilor prezidențiale, PNL își dorește să câștige la o diferență de 20 de procente și al doilea tur. Președintele PNL Călărași, Daniel Drăgulin, a declarat că votul din primul tur a arătat că majoritatea oamenilor nu sunt de acord cu politica făcută de PSD.

„Astăzi a început oficial campania electorală a lui Klaus Iohannis pentru turul al doilea. Cu o mobilizare totală putem avea o Românie Fără PSD! Putem face istorie duminica viitoare! Klaus Iohannis este o garanție pentru a realiza România Normală și că PSD nu ne întoarce în trecut.

Mulțumim tuturor celor care au venit la vot și normal, îi așteptăm și în turul doi. Așa cum a spus președintele Iohannis „Eroii alegerilor sunt întotdeauna românii”.

Votul din primul tur a arătat că majoritatea românilor resping politica făcută PSD, resping atitudinea toxică cu care PSD a exercitat puterea, doresc ca PSD să nu mai țină România captivă și prizonieră în trecut. Niciodată în 30 de ani PSD nu a primit de la români un vot de blam mai mare în primul tur al alegerilor prezidențiale ca în acest an.

Turul al doilea este un moment istoric în care putem scăpa de politicienii din PSD și de pesedism, putem elimina pesedismul din administrație. PSD este un partid fake-news, care nu se poate schimba: au mințit și au lansat ideea că Iohannis ar fi primit mesaje în cască. S-a dovedit imediat din imagini că PSD minte.” – Dan Drăgulin.

Articolul precedentMinisterul Sănătății: Vaccinarea gratuită împotriva HPV, din ianuarie
Articolul următorADR Sud Muntenia, seminar privind oportunitățile de finanțare destinate dezvoltării infrastructurii educaționale