Mai mulți șoferi au fost filmați în timp ce fac „liniuțe”pe A4, Ovidiu –Agigea, în noaptea de miercuri, 19 ianuarie. În filmuleţ apăreau mai multe persoane şi autoturisme, care  au blocat o porţiune din autostradă, indivizii discutând despre cursa ilegală, precum şi imagini din timpul întrecerii auto. În cursul dimineții de joi, 20 ianuarie, clipul video a fost șters de pe rețelele de socializare.

Poliţiştii i-au găsit pe şoferii care au făcut întrecere pe autostradă, doi bărbați, de 27, respectiv 40 de ani, conducători ai autoturismelor, ambii din județul Constanța. Au fost identificați, organizatorul evenimentului și bărbatul care a transmis live imaginile.

 Toţi au rămas fără permis de conducere, şi s-au ales si cu dosar penal 

„În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevazute de art. 339, alin. 2, în ceea ce-i privește pe conducătorii auto sus-menționați și art. 339, alin. 3., C.P., în ceea ce-i privește pe organizator și pe cel care a realizat filmarea, urmând ca în funcție de concluziile rezultate să se propună soluții legale. Precizăm faptul că pentru toate persoanele implicate au fost reținute, în vederea anulării, permisele de conducere. Cercetările continuă în vederea audierii tuturor persoanelor implicate,” transmite IPJ Constanța.

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentGREVĂ în București și VINERI – Șoferii refuză să revină pe traseu
Articolul următorAlexandru Rafila: Până acum am stat mai bine, doar 2-3% spitalizare. Vârful va fi în jur de 10 februarie