????????????????????????????????????

Potrivit antreprenorului, în luna decembrie a acestui an construcția bazinului de înot va fi adusă la roșu, urmând ca la începutul anului următor să înceapă finisajele. 

La începutul acestui an au demarat lucrările de construcţie pentru bazinul de înot școlar situat în incinta Stadionului Municipal Călăraşi. Termenul inițial de finalizare a lucrărilor, înaintat de constructor, a fost luna decembrie a acestui an, însă lucrările vor avea o întârziere de câteva luni.

În luna august 2017, Primăria Municipiului Călărași a predat, în prezența reprezentanților Companiei Naționale de Investiții (CNI), amplasamentul pentru obiectivul de investiții “Construire bazin de înot didactic în municipiul Călărasi, b-dul Republicii, nr. 2C, județul Călărași” antreprenorului S.C. Construcții Erbașu S.A. București.

Finanțarea a fost obținută în cadrul subprogramului „Bazine de înot”, finanțat de CNI, municipiul Călărași, punând la dispoziție terenul, în suprafața de 8.127 de metri pătraţi, pe perioada realizării investiției.

Valoarea estimată a contractului pentru care Compania Națională de Investiții a realizat achiziția publică electronică este de 6.265.984 de lei fără TVA, perioada de derulare fiind de 48 de luni.

Potrivit proiectului, clădirea are un regim de înălțime P+1, cu o suprafață construită de 840 de metri pătraţi, ea fiind configurată astfel:

  • parter: hol primire, grupuri sanitare (fete/băieți), vestiare (băieți/fete/instructor), centrală tratare aer, spațiu de depozitare, bazin de compensare, stație filtrare apă, stație de tratare și pompare apă;
  • etaj: hol, plajă și zonă încălzire, grup sanitar, zonă public, și bazinul în suprafață de 312,50 de metri pătraţi.

Primăria Municipiului Călărași caută, în prezent, cea mai bună soluție pentru amenajările exterioare, se va realiza o parcare exterioară, dar și un teren multifuncțional de sport.

Articolul precedentPrimăria Călărași va monitoriza zonele unde se aruncă gunoi pe domeniul public
Articolul următorCum te poţi alătura Partidului Realitatea? Mesajul lui Cozmin Guşă către militanţi