Primăria Călărași și operatorul de salubrizare REBU au intervenit în cartierul Obor, pentru ridicarea gunoiului ce se strânge periodic pe un teren de pe strada Bârsei.

Viceprimarul Dragoș Coman a fost prezent la acțiunea de salubrizare, împreună cu Poliția Locală, pentru discuții cu locuitorii din cartier în vederea găsirii unor soluții de stopare a fenomenului, alături de reprezentanții REBU.

Măsura imediată va fi cea a amplasării unor containere de capacitate mare (20 mc), pentru o perioadă. Se vor aplica, în paralel, și alte soluții, cu speranța ca fenomenul să se se diminueze treptat. Una dintre ele este creșterea frecvenței patrulelor Poliției Locale în cartierul Obor.

„Nu este prima acțiune pe care Primăria Călărași o întreprinde in acest an pe zona din spatele cartierul Obor. Era necesară și pentru că zona este frecventată de copii mici lăsați nesupravegheati de părinți care nu realizează la ce pericole îi expun.

Din păcate, astfel de zone există încă din lipsa de responsabilitate a celor ce aruncă acolo deșeuri menajere și pe care îi vom urmări indeaproape pentru a-i identifica și sancționa in cel mai dur mod legal posibil.”, a declarat viceprimarul Dragoș Coman.

Articolul precedentPrimăria Oltenița organizează, duminica aceasta, Ziua Recoltei 2018
Articolul următorBazinul de înot școlar din Călărași a început să prindă contur