Un incendiu a izbucnit astăzi la un corp al Spitalului Municipal Oltenița, personalul medical, ajutat de un jandarm, a reușit să evacueze bolnavii până la sosirea pompierilor.

Astăzi,în jurul orelor 17.10, în timp ce se afla în incinta Spitalului Municipal Oltenița, un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași a observat că dintr-un corp al clădirii iese fum iar două asistente medicale încercau să deschidă ușa pentru a evacua bolnavii.

Jandarmul nu a stat pe gânduri, s-a deplasat la fața locului, a alertat prin SNUAU 112 Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei” al Județului Călărași și, împreună cu personalul medical, a intervenit pentru evacuarea bolnavilor din clădire și pentru limitarea extinderii focului la celelalte corpuri ale clădirii, folosind mijloacele de stingere a incediilor din dotarea spitalului, până la sosirea pompierilor.

Nu au fost înregistrate victime, cei 13 bolnavi fiind evacuați din salonul unde erau spitalizați în curtea spitalului și mutați într-o altă clădire a spitalului.

Articolul precedentDosarele pentru atribuirea de terenuri pentru construcția de locuințe trebuie completate până pe 18 martie
Articolul următorPrimăria Călărași, proiecte aflate în stadiu de achiziție publică în acest moment