La sfârșitul lunii august și începutul lunii septembrie, Clubul Sportiv Fortus Călărași a participat la două evenimente sportive foarte importante, culturism și tenis de masă, de unde s-a întors cu rezultate foarte bune.

În perioada 31 august – 2 septembrie 2018, sportivii secției de culturism și fitness ai clubului CS Fortus Călărași au fost prezenți la Finalele Campionatelor Naționale de Culturism și Fitness, Seniori și Senioare, desfăşurate în Sala Polivalentă din Arad. Ambii concurenți înscriși în competiție au obținut medalii de bronz

  • Nicoleta Dumitru, locul III, medalie de bronz, categoria bikini fitness 169 cm
  • Adrian-Florin Filip, locul III, medalie de bronz, categoria culturism 90 kg

În aceeași perioadă, secția de tenis de masă a clubului a fost prezentă la Bistrița, unde a avut loc turul Diviziei B la tenis de masă ROMSTAL. Echipa din Călărași a avut o evoluție bună, obținând un meritat loc V, în situația în care echipele participante au jucători care au activat în Superligă și în Divizia A.

Echipa CS Fortus Călărași a fost compusă din următorii sportivi: Silviu Stanciu, Alin Stanciu, Claudiu Costache și Dorinel Dincă.

Pentru deplasarea efectuată la Bistrița, echipa a vut parte de sprijinul sponsorului SC COSLO-ZINCA SRL.

În prezent, secția de culturism a clubului se pregătește pentru Campionatul Național de juniori și Master-ul de culturism ce se va desfășura la Sibiu în perioada 5-7 octombrie 2018.

„Le mulțumesc sportivilor pentru rezultatele obținute, munca depusă, seriozitatea de care au dat dovadă și le doresc succes la toate competițiile la care vor concura în anul 2018. De asemenea, doresc să mulțumesc tuturor celor ce ne ajută în obținerea acestor rezultate și aici mă refer la sponsori, mass media locală, Primărie, Consiliul Județean și, nu în ultimul rând, familiei mele care îmi înțelege pasiunea pentru sport.”, a declarat președintele CS Fortus Călărași, Nelu Bașfalion.

Articolul precedentISU Călărași, exerciții demonstrative de Ziua Pompierilor
Articolul următorCaravana filmului românesc, la Călărași, în acest week-end