Pe 20 ianuarie a.c., Forţele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare în Călărași, începând cu ora 12:00, la Biblioteca Județeană „Alexandru Odobescu”.

În cadrul evenimentului, elevii de liceu vor afla detalii privind oferta educațională a învățământului militar de aviație și aspecte legate de cariera piloților și a militarilor Forțelor Aeriene, oferite de reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene, Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene, dar și de militari din cadrul bazelor aeriene.

La sfârșitul fiecărei activități, în funcție de condițiile meteorologice, aeronave aparținând Forțelor Aeriene Române vor survola locațiile.

Persoană de contact: sublocotenent Laura Başturea, telefon: 0727.868.235.

Scopul campaniei este acela de a-i informa pe tinerii liceeni despre oportunitățile și posibilitățile oferite de o carieră militară în cadrul Forțelor Aeriene Române.

Evenimentul este organizat de Statul Major al Forțelor Aeriene, în colaborare cu Direcția Generală Management Resurse Umane și Inspectoratele Școlare din cele patru municipii.

Articolul precedentSpectacol folcloric la Călărași pe 24 ianuarie, de Mica Unire
Articolul următorLitoral sau Delta Dunării? Câţi bani îţi trebuie pentru vacanţa de Paște și de 1 Mai 2020