Zeci de mii de turişti sunt aşteptaţi să-şi petreacă zilele libere de Paşte şi de 1 Mai pe litoralul românesc şi în Delta Dunării. Agentiile de turism au, pentru vânzări efectuate în ianuarie și început de februarie, discounturi de 10-20% pentru pachetele de Paste și chiar și de 30% pentru 1 Mai și Vara 2020 pe Litoral, mai ales.

În destinatiile de agroturism, pachetele de Paste includ tradiții și mese îmbelșugate, în hoteluri și pensiuni care asigură servicii pentru toate bugetele ți preferințele.

„Litoralul românesc și Delta Dunării vor fi o alternativă excelentă pentru turiștii care, altadată, preferau Bulgaria, de exemplu. Pachetele de Paste pe Litoralul romanesc au valori intre 300 si 600 ron/persoana, pentru sejururi de 3 sau 4 nopi, in hoteluri de 3 si 4 stele si includ, adesea, transferul la Slujba de „Lumina de la malul marii”, un tur la Manastirile din nordul sau din sudul Dobrogei si chiar si o plimbare cu o gondola venetiană, în Portul Tomis, pe lângă serviciile de cazare și masă,” a declarat Corina Martin, președinte Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România (FAPTR).

Paștele 2020  va aduce un număr foarte mare de rezervări, un grad aproape de maxim în unitățile de cazare și încasări și venituri consolidate pentru operatorii din turism.

În plus, românii care vor merge cu tichetele de vacanță într-o agenție de turism pot include în pachetul turistic nu doar cazarea și masa, ci și servicii de spa și tratament, excursii și tururi locale în destinație, intrarea la muzee, castele și obiective turistice sau bilete de acces la festivaluri și evenimente.

Articolul precedentCampanie de promovare a carierei militare în Forțele Aeriene Române, la Călărași
Articolul următorCiolacu: PSD are semnături necesare pentru moţiunea de cenzură