Meteorologii au emis o atenționare meteorologică cod galben de ploaie și ninsoare, viscol și intensificări ale vântului pentru mai multe județe, printre care Ialomița și Călărași

Valabilitate  27 ianuarie, ora 10 – 28 ianuarie, ora 22

      În Dobrogea, Muntenia, Carpații Meridionali și local în sudul Moldovei și în Carpații Orientali vor fi precipitații însemnate cantitativ și se vor acumula în general 25…40 l/mp.

      În zonele joase de relief din Muntenia și Moldova, la început vor fi precipitații sub formă de ninsoare, lapoviță și ploaie, apoi treptat vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă. În Dobrogea pe parcursul zilei de vineri vor fi mai ales ploi, în transformare din noaptea de vineri spre sâmbătă în lapoviță și ninsoare. În aceste zone, local și temporar, vor fi și intensificări ale vântului, cu viteze în general de 50…60 km/h, viscolind ninsoarea.

      În Carpații Meridionali și local în Carpații Orientali va continua să ningă, să se depună strat de zăpadă consistent și vor mai fi intervale cu viscol (rafale de peste 50…70 km/h) și vizibilitate scăzută.

Imagine

Articolul precedentRomânii care lucrează în Germania pot primi sute de euro în plus. Ce trebuie să facă
Articolul următorVIDEO Mină marină descoperită pe plajă, în zona localității Sfântul Gheorghe