250.000 de lei a alocat Consiliul Județean Călărași pentru achiziția drumului uzinal Siderca, care face legătura între DN 3 și municipiul Călărași. 

În lungime de 865 de metri, drumul de incintă a fostului Combinat Siderurgic din Călărași se afla în proprietatea lichidatorului judiciar al Siderca SA dar era de folosință și importanță publică fiind calea de acces din DN 3, dinspre București, către municipiul Călărași.

Nefiind în administrare publică acesta nu putea fi reabilitat astfel încât Consiliul Județean a achiziționat porțiunea de drum pentru a fi modernizat.

„Am preluat şi drumul de la Siderca. În ultima şedinţă a Consiliului Judeţean am trecut în domeniul public al judeţului 865 de metri, Piscicola – Intrare în fostul combinat Siderca.

În urma licitaţiei care a avut loc marţi, am preluat porţiunea de drum uzinal, două loturi, cel din faţa birourilor de la Siderca precum şi porţiunea de drum industrial de la Martifer până la ieşirea din poarta combinatului, unde era UCC” a declarat Vasile Iliuţă, președintele Consiliului Județean Călărași.

Articolul precedentDunărea Călărași, încă o dată egala campioanei CFR Cluj
Articolul următorCum stă Partidul Realitatea în SONDAJE. Evoluţia spectaculoasă care dinamitează scena politică