În runda a 14-a a ligii secunde, Dunărea a obţinut un punct la Timişoara, încheind la egalitate, 1-1, duelul cu ASU Politehnica. „Echipa suferă în a doua repriză” a spus după joc antrenorul Cristi Pustai.

„Într-adevăr, am controlat prima repriză însă în a doua am suferit, mai ales în ultimele 20 de minute n-am mai reuşit să fim periculoşi. Deja e al doilea meci în care suferim.

Dacă în partida precedentă cu Turris, am dat vina pe eliminare, pe arbitru, pe tot, acum ce să mai zicem? Înseamnă că avem o problemă pe care trebuie să o remediem. Avem jucători cu accidentări care fac puţine zile de antrenament. Ar trebui să vedem, în iarnă, să mai îmbunătăţim calitatea lotului.”, a declarat Cristi Pustai.

Pe arena Ştiinţa, Bogdan Şandru a deschis scorul în minutul 26, transformând o lovitură de la 11 metri acordată pentru un fault asupra tânărului fundaş dreapta Sârbu, gazdele egalând în minutul 52 prin Alin Ignea care l-a surprins pe Calancea cu un şut de la 20 de metri, din poziţie centrală.

Articolul precedentStudiu TargetWeb: Cine câștigă Alegerile Prezidențiale 2019 după numărul de căutări din Google?
Articolul următorFirmă de construcții din Călărași: Nu instalarea noului Guvern ne-a făcut să restrângem activitatea ci OUG 114 dată de PSD