Președintele Klaus Iohannis le transmite românilor, de Ziua Unirii Principatelor, că România se află „într-un moment de cumpănă”. 

Șeful statului a vorbit despre provocările cu care ne confruntăm în această perioadă din cauza pandemiei de COVID. Niciun cuvânt, însă, despre criza de la granița României și amenințările Rusiei la adresa Ucrainei.

Din Parcul Carol, președintele și premierul au mers la Muzeul Militar din Capitală, la ceremoniile organizate cu prilejul Zilei Unirii Principatelor.

La niciunul dintre evenimente, Klaus Iohannis nu a făcut declarații presei. Nici un cuvânt despre situația tensionată de la granița estică a României sau despre suplimentarea trupelor NATO în țara noastră.

De altfel, în ciuda amenințărilor Rusiei, președintele Iohannis a convocat ședina Consiliului Suprem de Apărare a Țării abia miercuri. Aceasta este și prima ședință CSAT la care vor participa miniștrii cabinetului Ciucă.

CITEȘTE ȘI: Fostul șef SIE: „Europenii sunt slabi în fața lui Putin”

Articolul precedentCorina Caciuc, amanta lui Reghecampf, luată la bani mărunți. Acuzată că vinde chinezării „de lux”. Din ce face bani, de fapt, studenta închipuită de la Cambridge
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Semne de întrebare în valul 5 al pandemiei