Suspendat după meciul cu FCSB pentru două etape, Dan Alexa a urmărit partida cu Concordia Chiajna din tribună, trăind la intensitate maximă fiecare moment al jocului. 

Aşa cum am mai spus, a fost un meci cu foarte mare miză. Întâlneam principala noastră contracandidată la evitarea retrogradării, o echipă care venea ca şi noi după o lungă perioadă în care nu a câştigat.

Cred că am făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale noastre de când am început acest campionat. Pe lângă cele două goluri am avut foarte multe situaţii de a înscrie. Am avut posesia, cred că am fost clar superiori Chiajnei.

Este o victorie frumoasă şi prin prisma faptului că am reuşit să înscriem în ultimele secunde. Cred că meritam victoria asta.

Şi am avut absolut tot: determinare, organizare şi am avut şi calitate în faza ofensivă. Ne-a lipsit şansa, sau dacă nu şansa, procedeele greşite în momentul în care ajungeam în situaţii iminente de a înscrie.”, a declarat imediat după terminarea partidei, la conferinţa de presă, Dan Alexa.

Cu cele 3 puncte obţinute duminică, Dunărea a ajuns la cota 21. Duminica viitoare, echipa noastră va juca pe terenul ultimei clasate, FC Voluntari.

Articolul precedentDunărea Călărași câștigă duelul contracandidatelor la retrogradare
Articolul următorDunărea Călărași, calificare în premieră în sferturile Cupei României la futsal