În prologul etapei a 5-a a play – out-ului ligii I Betano, se vor confrunta Concordia Chiajna şi Dunărea Călăraşi, partida fiind programată vineri, de la ora 18.00. Antrenorul Dan Alexa a declarat că o victorie în faţa ilfovenilor e absolut necesară pentru atingerea targetului propus.

„Pentru Chiajna, cred că este într-adevăr ultima şansă de mai spera la salvare. Trebuie să mergem foarte motivaţi, trebuie să facem în aşa fel încât să păstrăm spiritul ăsta pe care l-am avut în aceste două jocuri pentru că am câştigat la Botoşani într-o manieră clară apoi am jucat de la egal la egal chiar cu un plus poate pentru noi cu Voluntariul, performera acestui play out.

Important este să păstrăm lucrurile bune, pentru că au fost destule. Iar o victorie la Chiajna ne-ar menţine în target pentru că am zis că 7 puncte din astea 3 jocuri sunt foarte importante.”, a spus Dan Alexa.

În cadrul sezonului regulat, Dunărea a remizat în tur la Chiajna, 1-1 iar în retur s-a impus cu 2-1. Cele două viitoare rivale sunt vecine în clasament, ocupând locurile 7 şi 8, fiind departajate însă de 5 puncte.

Articolul precedentPentru călărășenii aflați în căutarea unui loc de muncă, astăzi are loc Bursa Generală a Locurilor de Muncă
Articolul următorVideo | Grav accident de circulație petrecut astăzi pe DN 21