Antrenorul Dan Alexa a declarat vineri, în conferinţa de presă susţinută înaintea partidei cu FC Voluntari, din cadrul etapei a 24-a a sezonului regulat al ligii I Betano, că echipa sa merge la Voluntari încrezătoare, cu gândul de a obţine victoria.

În opinia sa, FC Voluntari este o echipă mult schimbată în bine după venirea italianului Cristiano Bergodi care a reuşit să învingă clar pe Sepsi, acasă, în prima etapă a mini – returului.

„Întâlnim o altă contracandidată a noastră la evitarea retrogradării. FC Voluntari este o echipă mult schimbată în bine de când a venit Bergodi ca antrenor. O echipă bine organizată, o echipă care acum 2 săptămâni a marcat 4 goluri cu Sepsi Sf. Gheorghe. 

Va fi un meci greu dar mergem încrezători. Suntem într-un moment bun, echipa a arătat că are foarte mare potenţial în aceste două jocuri, Steaua şi Chiajna. Am început bine acest miniretur. Pentru noi este foarte important să obţinem cele 3 puncte la Voluntari.

Va fi un meci cred eu cu foarte mare miză, şi cred că-şi va pune amprenta asupra calităţii jocului. Importante sunt punctele. Avem faţă de anul trecut jucători cu foarte multă calitate care pot decide singuri un joc.

Mergem să facem un meci bun, mergem să creştem în continuare ca şi joc, şi să obţinem cele 3 puncte.”, a spus Dan Alexa.

Partida FC Voluntari – Dunărea va începe la ora 15.00 şi se va disputa pe arena Anghel Iordănescu. În tur, scorul a fost egal, 1-1, golul echipei noastre fiind marcat de Mediop Ndiaye în minutul 34.

Articolul precedentDunărea Călărași se duce la Voluntari după toate cele 3 puncte
Articolul următorRemiză albă în deplasarea Dunării Călărași la FC Voluntari