Dan Diaconescu scapă de arestul la domiciliu și este plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, conform deciziei Tribunalului Constanța. Instanța a judecat două contestaţii depuse la decizia de arestare la domiciliu luată la sfârşitul săptămânii trecute de Judecătoria Constanţa. Procurorii au anexat la dosarul lui Dan Diaconescu mai multe fişiere audio-video care redau inclusiv conversații în care fostul patron de televiziune ar cere să cumpere virginitatea unei fete.

Tribunalul Constanţa a judecat atât contestaţia Parchetului Judecătoria Constanţa, care a cerut arest preventiv, cât și pe cea a lui Dan Diaconescu, care a cerut să scape de arestul la domiciliu.

Tribunalul a decis ca fostul patron al OTV să fie scos de sub arest la domiciliu și plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.Decizia instanţei este definitivă.
Dan Diaconescu este acuzat patru infracţiuni de act sexual cu un minor şi de alte patru de folosire a prostituţiei infantile, toate faptele fiind în formă continuată. Poliţiştii s-au sesizat din oficiu după ce au găsit imagini într-un telefon mobil ridicat într-o altă cauză penală vizând infracțiunea de furt calificat,

Articolul precedentKlaus Iohannis: „Cât timp voi avea un cuvânt de spus, nu vor exista tăieri de salarii! Nu există nicio GAURĂ”
Articolul următorEfective suplimentare de polițiști în perioada Sărbătorilor Pascale