Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au indisponibilizat produse în valoare de aproximativ 6.500 de lei și au constatat 10 infracțiuni.

În ziua de 06 februarie a.c., polițiștii au organizat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor din domeniul dreptului de proprietate intelectuală.

Cu ocazia activităților desfășurate în teren, polițiștii au verificat 10 operatori economici,  fiind constatate 10 infracțiuni privind punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Au fost ridicate în vederea confiscării 130 de produse, în valoare de 6.500 de lei, reprezentând accesorii motofierăstrău inscripționate, susceptibile de a fi contrafăcute.

Activitățile desfășurate de polițiști vor continua și în perioada următoare, scopul fiind menținerea unui climat de legalitate în activitatea economică și protejarea consumatorului.

Articolul precedentDaniel Drăgulin, primar Călărași: Investițiile comunităților locale sunt puse în pericol de acest guvern iresponsabil!
Articolul următorTămădău Mare | Prins de polițiști la volan băut și fără permis