În runda a 3-a a noului sezon al Ligii a 2-a Casa Pariurilor, arena Ion Comşa din Călăraşi va găzdui duminică, 18 august, de la ora 15.30, meciul dintre Dunărea şi Petrolul Ploieşti. Va fi prima „prezenţă” pe teren propriu a elevilor lui Cristian Pustai din această stagiune!

În primele două runde, Dunărea a suferit tot atâtea eşecuri; 0-3 la Arad cu UTA, respectiv 0-1 la Constanţa cu Farul.

De partea cealaltă, Petrolul, antrenată din acest sezon de Flavius Stoican, şi-a trecut până acum o victorie, în deplasare, cu Metaloglobus Bucureşti, scor 1-2, respectiv o înfrângere, acasă, 0-3 cu UTA Arad.

Faţă în faţă după 37 de ani!

Cele două viitoare rivale se vor afla din nou faţă în faţă după 37 de ani, 3 luni şi 16 zile.

Ultima confruntare a avut loc tot la Călăraşi, pe 2 mai 1982, partida contând pentru runda a 27-a a Diviziei B, Dunărea fiind învinsă cu 3-0. Meciul a fost arbitrat de Nicolae Rainea (Bârlad). În tur, pe 11 octombrie 1981, în cadrul etapei a 10-a, Petrolul avea să impună cu 5-1. La finele acelui sezon, 1981-1982, Petrolul Ploieşti promova în Divizia A, Dunărea ocupând locul 7 (34 de puncte).

Aveau să joace în partida de la Călăraşi pentru Dunărea: Niculescu – Voicu, Tănase, Mihăilă, Florea, Catană, Sandu, M. Banu (Pană II, 61’), C. Ştefan, Deacu (Dumitru, 69’), Costea. Echipa noastră era antrenată de Vasile Stancu. La Petrolul evoluau: Jipa – Cojocaru, Ioniţă, Butufei, Toma – Pancu, Stanciu, Cosarec – Grigore, Toporan, Cismaru, antrenor fiind Mircea Dridea.

Articolul precedentMăsuri de fluidizare a traficului în zona Agenției de Încasare Fetești în perioada 15 – 18 august
Articolul următorVideo | Incident la Festivalul Hora Mare! Bătut de cumnat pentru că și-ar fi lovit soția