Dunărea Călărași va evolua sâmbătă, 2 februarie, la Călăraşi împotriva ocupantei locului 2, FCSB, echipă care se bate pentru câştigarea campionatului.

Prima confruntare stagională dintre cele două viitoare rivale a avut loc pe 23 septembrie. Partida, care s-a disputat la Voluntari a fost câştigată cu 2-0 de FCSB, golurile fiind marcate în prima repriză de Dennis Man (min. 8) şi Florin Tănase (min. 45), din lovitură de la 11 metri.

Dunărea a avut o foarte bună ocazie încă din start, irosită de Mediop Ndiaye care deşi a scăpat de marcajul fundaşilor adverşi s-a pripit şutând slab, fără probleme pentru Bălgrădean.

Dunărea şi FCSB s-au mai duelat în toamna anului trecut şi în optimile Cupei României. În jocul disputat la Călăraşi, pe 1 noiembrie, în nocturnă, echipa noastră s-a impus cu 2-1, calificându-se în sferturi.

După primele 21 de etape, FCSB se află pe 2 cu 40 de puncte, la 6 puncte distanţă de liderul CFR Cluj. Dunărea e pe 12 cu 17 puncte.

În partidele disputate „acasă”, clasamentul e dominat de FCSB cu 23 de puncte (11 partide), Dunărea ocupând locul 13 cu 9 puncte (10 jocuri). În topul meciurilor jucate în „deplasare”, FCSB e pe 2 cu 17 puncte (10 jocuri) iar Dunărea, pe 12 cu 8 puncte (11 jocuri).

Golgeterul FCSB-ului sunt Eddy Gnohere cu 11 reuşite (locul 3 în clasamentul general), el fiind urmat de Fl. Tănase şi Fl. Coman, ambii cu câte 7 goluri fiecare. Cel mai prolific jucător al Dunării este atacantul senegalez, Mediop Ndiaye cu 5 goluri.

Articolul precedent3.939 lei, câștigul mediu brut, în noiembrie 2018, în județul Călărași
Articolul următorInfecțiile respiratorii în școlile din județul Călărași sunt sub 1%